Jouw bedrijfsfeest bij Gooiland?

18-12-2018

Zoete hapjes, walking dinners, een snackmuur en foodstands… De locatie steeds gezelliger, rustgevender en beter qua akoestiek. Een grote moswand en een nieuwe plantenwand dragen daar aan bij. Een toplocatie om je bedrijfsfeest te geven, toch?

We wensen je alvast hele fijne feestdagen!

 

Het groene Gooi heeft nog verder zijn intrede gedaan in de locatie. In de Green Lounge word je verwelkomd door een moswand en in de Green Center kom je tot rust bij de nieuwe levende plantenwand. Wat een verademing! Bekijk de ruimtes.
Ze hebben een nieuw foodbook! Je gasten hebben er áltijd een mening over: de catering bij je evenement. Makkelijk om over te klagen of om de hemel in te prijzen. De conclusie is dat het gewoon goed moet zijn. Dat zit bij Gooiland wel snor! Ze hebben het op papier gezet als leidraad voor je evenement. Bekijk het foodbook.
Ben jij nog op zoek naar een trendy locatie voor je bedrijfsfeest? Lees de 5 redenen waarom Gooiland dé locatie is om met je bedrijf 2019 goed van start te gaan.

De verhalen van Gooiland: hoeksteen #2
Wat is de ziel van Gooiland? Twee jaar geleden, toen eigenaar Philip Lamers het hotel overnam en ging verbouwen, ging hij daar naar op zoek. Maandelijks lichten ze een van de vijf pijlers uit, waarop Gooiland gestoeld is. Vorige maand stond de architect, Jan Duiker, centraal; deze maand meer over ‘Dutch brands’.