links.jpg

Links

Gezondheid en Veiligheid

airsafe.com
AirSafe geeft onder andere een overzicht per maatschappij van fatale crashes in de afgelopen twintig jaar. Ook geeft de site antwoord op vragen als ‘wat is de veiligste plaats in het vliegtuig?’ en ‘welke maatschappij is het veiligst?’

ambassade.pagina.nl
Contactgegevens van Nederlandse ambassades in het buitenland en buitenlandse ambassades in Nederland.

lcr.nl
Informatie over de gezondheidsaspecten van reizen naar het buitenland. U kunt hier oa vinden welke inentingen nodig zijn voor een bepaald land.

kevincoffee.com
Adviezen van een privé-detective over veiligheid op reis.

minbuza.nl
Reisadviezen per bestemming en praktische tips voor reizigers.

internationalsos.com
International SOS is de grootste dienstverlener ter wereld op het gebied van risico management, traveller tracking en noodhulp voor medewerkers in het buitenland.

Tips voor op reis

cityzapper.nl
CityZapper.nl is een stedensite met honderden tips van expats, airline crew, cityreporters en andere stedenreizigers over de beste en leukste restaurants, hipste winkels, hotspots, clubs, museums, hotels et cetera.

lonelyplanet.com
Wereldgids met praktische gegevens over iedere denkbare bestemming en tips over activiteiten ter plaatse.

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt. Met achtergrondinformatie over landen, reisadviezen en de checklists onder Wijs op Reis kunt u zich voorbereiden op uw verblijf in het buitenland en de risico’s die daaraan verbonden zijn.

EU Claim
Het Platform geeft middels de website www.rechtenvanvliegtuigpassagiers.nl en te bestellen foldermateriaal aan eenieder duidelijke informatie over hun rechten.

timeout.com
Actuele informatie over uitgaansgelegenheden, culturele activiteiten, restaurants, etc in de grote steden wereldwijd.

langparkerenopschiphol.nl
Informatie over parkeren op Schiphol, met (goedkopere) alternatieven voor Schiphols eigen parkeerterreinen en de mogelijkheid een plaats te reserveren.

Het Weer
Informatie over het huidige weer en weersvoorspellingen.

Tijdzones
Handige site met alle tijdzones van plekken in de wereld.

Valuta omrekenen
Een site waarmee te valuta’s kan omrekenen.

Pro Assistance
Pro Assistance werft en selecteert personeel voor secretariële functies. Van secretariaatsmedewerker tot personal assistant; vast en tijdelijk. Onze kandidaten weten wat managementondersteuning is, onze opdrachtgevers zijn zich bewust van de sleutelfunctie van een goede secretaresse.

Bookers Undercover