Conference Line

Conference Line

Committed to Excellence

Wat kunnen we voor je doen?

Met 30 jaar expertise is Conference Line uw ideale partner bij het organiseren van zakelijke bijeenkomsten, beurzen, congressen en evenementen. Wij bieden snelle en professionele ondersteuning bij het reserveren van de perfecte accommodatie voor uw bijeenkomst, congres of evenement.

Wij organiseren uw zakelijke bijeenkomst van a tot z, van het zoeken van de bestemming tot de facturatie en evaluatie. Heeft u moeite met het vinden van het perfecte hotel? Wij bieden hulp bij het zoeken, onderhandelen, het boeken van hotelkamers. Daarnaast helpen we met het bedenken van out-of-the-box activiteitenprogramma’s. Ook geven we advies over bestemmingen en inhoudelijke programma’s. 

Dit alles doen wij geheel kosteloos en vrijblijvend. Dus bel of mail vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden!

Over ons

Wij verzorgen succesvolle zakelijke bijeenkomsten voor onze opdrachtgevers, dat is waar het bij ons om draait. Onze service is effectief, snel en voordelig. Bij Conference Line heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

MICE

Als onafhankelijk intermediair zoeken wij in opdracht van onze cliënten, geheel kosteloos naar geschikte hotel- en vergaderaccommodatie eventueel in combinatie met originele sociale programma’s.

Medische congressen

Tijdens veel internationale congressen organiseert Conference Line deelprogramma's, daarnaast beschikken wij over contingenten hotelkamers welke wij tegen gunstige voorwaarden aanbieden. Conference Line boekt ook op verzoek kamerblokken bij hotels voor het best beschikbare tarief.

Op zoek naar een locatie binnen Nederland? En wilt u snel, kosteloos en vrijblijvend geholpen worden? Meetings.nl is onderdeel van Conference Line en helpt u met het vinden en boeken van de perfecte locatie. Met ruim 11 jaar ervaring en 2.500 locaties door heel Nederland heeft meetings.nl alles in huis om u zo snel mogelijk te helpen een geschikte locatie te vinden en boeken. 

Hoe we dat doen? Lees hier snel verder…

Carlton President

The Student Hotel Amsterdam City

Taets Art en Event Park