Onze referenties

Wij investeren graag in lange termijn relaties. Cliënten stellen dit op prijs want 85% van onze opdrachten komt voort uit “repeat business”. De afgelopen decennia hebben wij duizenden bijeenkomsten georganiseerd, variërend van 5 tot 10.000 personen. Onze service richt zich op de zakelijke markt. Farmaceutische bedrijven, banken en verzekeraars maar ook overheidsinstellingen zoals diverse ministeries behoren tot onze vaste opdrachtgevers.

0
Tevreden klanten
0
Boekingen
"Goed meegedacht."
"Door de goede bemiddeling van meetings.nl hebben wij een mooi arrangement bij een nieuwe vergaderlocatie kunnen regelen. Alle contacten -telefonisch en per e-mail- liepen uitstekend en correct. Ook de follow-up nadat de afspraak met de locatie is gemaakt is zeer prettig."
"Heel vriendelijk en behulpzaam personeel dat direct oplossingen bood voor de gevraagde service."
"Vriendelijk en voorkomende personeel. Pro actief"
"Dank voor de snelle schakeling en overeenstemming met onze uitdagende budget"
"Hele snelle reacties op onze vragen. De aanvraag was erg last-minute, maar we zijn ontzettend snel en goed geholpen. Doordat Conference Line veel (zoek)werk uit handen nam, konden wij ons in de korte tijd die we hadden, bezig houden met de inhoud van het programma. Een erg prettige samenwerking die we zeker nog eens aan zullen gaan met hen!"
"Duidelijke en snelle communicatie, zeer flexibel, bieden goede mogelijkheden en eventuele alternatieven. Ook met annulering zeer flexibel om gegaan. Top geregeld!"
"Top! Ik ben goed geholpen, ruime keuze en er werd direct aangeboden om offertes uit te brengen op soortgelijke hotels/wensen binnen het budget."