Nieuws

Zoek je een inspirerende plek, waar je als management team terecht kunt voor teambuilding, kunt brainstormen of eens geheel iets anders wilt aanbieden aan je zakenpartners? Dan biedt Boerderij de Zalm vanaf nu ook teamuitjes, stilte weekenden of vergadering in boerenlandschap met overnachting. Boek op tijd, dan ben je verzekerd van een superleuke vergaderplek met overnachting.

Lees hier verder over Boerderij de Zalm.

Amsterdam heeft er er een nieuw conferentiecentrum bij. Na de uitbreiding van de eerste etage, telt de groot-ste locatie van Wicked Grounds nu ruim 1300m2. Er zijn 5 verschillende zalen, 5 verschillende vergaderruim-tes en een tropische binnentuin. Het nieuwe conferentiecentrum is geschikt voor zakelijke events tot 500 per-sonen en biedt ook de mogelijkheid tot vele break-out opties. 

Lees verder…

Recent is het nieuwe U Parkhotel op de Campus van de Universiteit Twente in gebruik genomen. Ontwerp Gebouw Architect Peter Defesche heeft het hotel, in het voormalige faculteitsgebouw de Hogekamp voor Elektrotechniek en Technische natuurkunde, ontworpen. In het transformatieproces bleek de architectonische flexibiliteit van het gebouw van grote waarde te zijn: de karakteristieke kenmerken van het gebouw zijn dan ook nog duidelijk zichtbaar en komen terug in het ontwerp en inrichting. Het U Parkhotel beschikt over 72 hotelkamers, 12 zalen, een a la carte restaurant en een boardroom op de 9e etage.

Lees verder…

Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum zegt niet langer overal ‘ja’ op. Vanaf nu focust de locatie zich op de zakelijke markt: beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Deze keuze staat niet op zichzelf. Het afgelopen jaar is Gooiland een transitie gestart. Het begon met een verbouwing, de reorganisatie van het team en zet zich dit najaar voort met een nieuwe algemeen directeur. Deze week is de nieuwe website gelanceerd.

Lees verder…

Dinsdag 23 juli ontving Antropia de plaquette van de Zilveren Provincie Award in de categorie XL van de provincie Utrecht. De award is een blijk van erkenning voor de toppositie van het congrescentrum in de provincie. In navolging op de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award lanceerde MeetingReview dit jaar voor het eerst de Provincie Award voor locaties. 

 Lees verder…