Nieuws

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om bij meetings.nl en Conference Line aan de slag te gaan. Het gaat om een afwisselende en uitdagende positie waarbij hard werken en snel schakelen vereisten zijn. We vinden het belangrijk dat je bij ons past. Vooral qua mentaliteit.

Bekijk de hele vacature hier!

T-Mobile Xmas Voucher

Veel mensen werkten de afgelopen anderhalf jaar vanuit huis. Velen van hen hebben ondervonden dat werken-op-afstand zo z’n voordelen heeft. Tegelijk heeft de pandemie ook laten zien dat mensen weliswaar deels terug naar hun kantoor willen, maar niet per se alleen voor het ‘echte’ werk, waarbij ze weer in een veel te drukke kantoortuin moeten zitten. Nee, het lijkt erop dat mensen vooral naar kantoor willen voor ontmoeting met hun collega’s. En voor intensieve vormen van (live) samenwerking. Ook ná de coronacrisis zullen veel bedrijven hun medewerkers daarom gedeeltelijk laten thuiswerken.  

Klik hier voor tien tips hoe je dit succesvol doet.

Zakelijke bijeenkomsten nu tot 50 personen!

Stap voor stap kan er steeds meer. Vanaf zaterdag 5 juni is na een lange periode stap 3 ingegaan van het openingsplan. Dat betekent dat de musea, horeca en vergaderlocaties weer open zijn! Bij veel locaties is het restaurant weer geopend en mogen er bijeenkomsten georganiseerd worden tot maximaal 50 personen per ruimte. Uiteraard nog steeds op een veilige manier en waarbij rekening gehouden wordt met de 1.5 meter. Benieuwd hoe stap 4 van het openingsplan eruit ziet?

Lees snel verder!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om bij meetings.nl en Conference Line aan de slag te gaan. Het gaat om een afwisselende en uitdagende positie waarbij hard werken en snel schakelen vereisten zijn. We vinden het belangrijk dat je bij ons past. Vooral qua mentaliteit.

Bekijk de hele vacature hier!

Accor lanceert nieuw hybride vergaderconcept. Hotelketen Accor lanceert ‘ALL CONNECT’, een nieuw hybride vergaderconcept, mogelijk gemaakt door Microsoft Teams. Het gaat om innovatief hybride evenementen-concept en moet naadloze fysieke en virtuele vergaderingen wereldwijd mogelijk maken.

Klik hier voor meer informatie…

Heb je de opdracht gekregen om een digitaal event te organiseren, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Conference Line heeft een stappenplan voor je samengesteld, waardoor jouw digitale event een gegarandeerd succes wordt!

Lees dan snel ons stappenplan door.

Fieldlab Evenementen, een initiatief van de eventsector, heeft vanuit de overheid groen licht gekregen om te starten met testevents. Dit betekent concreet dat de organisatie van een aantal pilots van start kan gaan. 

Klik hier voor meer informatie…

Lezers van Condé Nast Traveler beoordeelden hun favoriete hotels in Noord-Europa. Nederlandse hotels doen het goed, want er staan maar liefst 9 hotels uit Amsterdam in de lijst.

Kijk snel of jouw favoriete hotel er tussenstaat…

Met trots kondigt het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol aan dat het als eerste Nederlandse hotel binnen de Radisson Hotel Group de SGS Disinfection Monitored, Cleaning Checked certificering succesvol heeft afgerond. SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Klik hier voor meer…

De jury van het Mooiste Toilet van Nederland was dit jaar unaniem en de keuze was niet moeilijk: de Gouden Kraan gaat dit jaar met vlag en wimpel naar de rooftop bar BLOU van Best Western Plus Hotel Haarhuis in Arnhem. Een bezoek aan dit toilet is een unieke ervaring en zelfs een spannende belevenis.

Klik hier voor meer…

Radisson Hotel Group is proud to announce the launch of a strategic collaboration with Cycas Hospitality, who will operate the Radisson Hotel & Suites Amsterdam South under a lease agreement with ECHO Partners, who recently acquired the hotel for its ECHO Fund. 

Click here for more…

Nu de regering meer versoepelingen bekend heeft gemaakt, kunnen er weer bijeenkomsten georganiseerd worden. Dit wil meetings.nl graag met je vieren!

De eerste 25 definitieve boekingen mogen doorgeven welke thuiswerkende collega ze willen verwennen met een ontbijtje voor 2, wij zorgen dat een luxe ontbijtbox thuisbezorgd wordt.

Klik hier om de ontbijtactie te bekijken!

Buiten de deur vergaderen is nog steeds erg populair. Ondanks dat de vergadermarkt wat stil heeft gelegen tijdens de corona tijd, merken we toch dat elkaar fysiek ontmoeten erg belangrijk blijft. De voordelen van een externe vergaderlocatie zijn duidelijk:

Lees verder…

Zoekend naar oplossingen en aangepast aan de huidige situatie blijft Conference Line uitkijken naar de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Wij streven er naar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren, maar stellen bovenal de veiligheid en gezondheid centraal.

Lees verder…

Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem mag zich tot de 10 beste vergaderlocaties van Nederland rekenen.

Op 16 maart 2020 worden voor de vijfde keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Lees verder…

Today marks the debut of Kimpton® Vividora Hotel, the first opening in Spain for Kimpton® Hotels & Restaurants, IHG®’s boutique luxury brand. Located in the heart of the Ciutat Vella district (the old city), Barcelona’s Gothic Quarter is the city’s cultural and historical epicentre.

Lees verder…

WorldHotels today introduced a new collection of hotels and resorts that brings to life the uncommon vision of independent hoteliers: WorldHotels Crafted Collection. Announced today at the Americas Lodging Investment Summit (ALIS), WorldHotels Crafted Collection will be a curated collection of independent hotels that offer cutting-edge design, immersive guest experiences and expert service.

Lees verder…

Zowel in Amsterdam als in de wereldwijde reis- en hotelbranche werd er
enthousiast uitgekeken naar de opening van nhow Amsterdam RAI. Op 10 januari is het tweede
nhow hotel in Nederland geopend. General Manager Hermann Spatt verwelkomde
persoonlijk de eerste gasten.

Lees verder…

Op het dak van het Best Western Plus City Hotel Gouda zijn 215 zonnepanelen geplaatst welke vrijdag 31 januari in gebruik worden genomen. Het plaatsen van de zonnepanelen zorgt ervoor dat het hotel een deel van de eigen elektriciteitsbehoefte zelf en duurzaam kan opwekken, wat goed aansluit bij de duurzame ambities van het hotel. 

Lees verder…

Vandaag is Diergaarde Blijdorp uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019 tijdens het MEETINGS Business event. De prijs werd uitgereikt door Hans Kazàn. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde locaties. Diergaarde Blijdorp is als winnaar uit de bus gekomen!

Lees verder…

Meeting Plaza Utrecht BV is per 2 januari 2020 overgenomen door Aristo meeting center. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zij elkaar versterken.

Lees verder…

Met ingang van het nieuwe jaar zal QL Hotels & Restaurants worden voortgezet als onafhankelijk onderdeel van EHM Group. Het samenwerkingsverband van exclusieve hotels en restaurants, actief in 9 Europese landen en met bijna 140 leden, komt per 1 januari 2020 onder leiding van Sander Allegro.

Lees verder…

Het vergadercentrum van IBN in Uden wordt in de wintermaanden flink onder handen genomen. Een grote verbouwing en restyling staan op stapel. Zo komt er een gloednieuwe congreszaal, geschikt voor zo’n 200 personen, een nieuw vergaderconcept en krijgen alle vergaderzalen een nieuwe look.

Lees verder…

Henk Gorter, Senior Marketeer bij Hotels.nl, reikte deze week de award voor Beste Wellnesshotel uit aan Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen.

Gasten die via Hotels.nl boeken zijn het erover eens: Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is het beste wellnesshotel van Nederland.

Lees verder…

MMousse Future House: een ultra duurzame vergaderlocatie voor meetings, workshops en teamsessies gelegen in Ulvenhout, midden in de natuur. Samen met toekomstonderzoeker Erica Bol openen ze deze inspirerende plek. In november opent MMousse Future House. Een creatieve buitenlocatie midden in het groen aan de Annevillelaan in Ulvenhout. Zakelijke groepen kunnen hier terecht voor meetings en events en zich laten inspireren door het innovatieve ontwerp: radicaal duurzaam en met een scherp oog voor design.

Lees verder…

Zoek je een inspirerende plek, waar je als management team terecht kunt voor teambuilding, kunt brainstormen of eens geheel iets anders wilt aanbieden aan je zakenpartners? Dan biedt Boerderij de Zalm vanaf nu ook teamuitjes, stilte weekenden of vergadering in boerenlandschap met overnachting. Boek op tijd, dan ben je verzekerd van een superleuke vergaderplek met overnachting.

Lees hier verder over Boerderij de Zalm.

Amsterdam heeft er er een nieuw conferentiecentrum bij. Na de uitbreiding van de eerste etage, telt de groot-ste locatie van Wicked Grounds nu ruim 1300m2. Er zijn 5 verschillende zalen, 5 verschillende vergaderruim-tes en een tropische binnentuin. Het nieuwe conferentiecentrum is geschikt voor zakelijke events tot 500 per-sonen en biedt ook de mogelijkheid tot vele break-out opties. 

Lees verder…

Recent is het nieuwe U Parkhotel op de Campus van de Universiteit Twente in gebruik genomen. Ontwerp Gebouw Architect Peter Defesche heeft het hotel, in het voormalige faculteitsgebouw de Hogekamp voor Elektrotechniek en Technische natuurkunde, ontworpen. In het transformatieproces bleek de architectonische flexibiliteit van het gebouw van grote waarde te zijn: de karakteristieke kenmerken van het gebouw zijn dan ook nog duidelijk zichtbaar en komen terug in het ontwerp en inrichting. Het U Parkhotel beschikt over 72 hotelkamers, 12 zalen, een a la carte restaurant en een boardroom op de 9e etage.

Lees verder…

Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum zegt niet langer overal ‘ja’ op. Vanaf nu focust de locatie zich op de zakelijke markt: beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Deze keuze staat niet op zichzelf. Het afgelopen jaar is Gooiland een transitie gestart. Het begon met een verbouwing, de reorganisatie van het team en zet zich dit najaar voort met een nieuwe algemeen directeur. Deze week is de nieuwe website gelanceerd.

Lees verder…

Dinsdag 23 juli ontving Antropia de plaquette van de Zilveren Provincie Award in de categorie XL van de provincie Utrecht. De award is een blijk van erkenning voor de toppositie van het congrescentrum in de provincie. In navolging op de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award lanceerde MeetingReview dit jaar voor het eerst de Provincie Award voor locaties. 

 Lees verder…