Nieuw: Meeters

Een inspirerend vergadercentrum voor congressen en bijeenkomsten

Het vergadercentrum van IBN in Uden wordt in de wintermaanden flink onder handen genomen. Een grote verbouwing en restyling staan op stapel. Zo komt er een gloednieuwe congreszaal, geschikt voor zo’n 200 personen, een nieuw vergaderconcept en krijgen alle vergaderzalen een nieuwe look. Ook krijgt het vergadercentrum een nieuwe naam: Meeters – nice to meet you.

Meeters Uden3

Meeters is een vergadercentrum waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten voor congressen en bijeenkomsten. Voor een vergadering, een brainstormsessie, werkoverleg, sollicitatiegesprek of om koffie te drinken met een nieuwe of potentiële klant. Bij Meeters is er plek voor professionals, mensen met ambitie. Om prettig zaken te doen, om samen lekker te eten. Er zijn volop vergaderfaciliteiten en een restaurant. Alles in een ongedwongen, professionele en moderne sfeer. Een unieke plek in Uden, helemaal van deze tijd.

Maar Meeters is meer dan een plek om samen te komen. Meeters is een merk van IBN, een sociale onderneming, gericht op het toeleiden naar en bieden van werk voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Bij Meeters worden kandidaten via een werkleerlijn horeca/catering opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Want iedereen doet mee, ook mensen die het zonder extra hulp (nog) niet redden. Zo is Meeters een plek voor iedereen.

Meeters Uden2

Meeters is gevestigd aan de Hockeyweg 5 in Uden. Tijdens de verbouwing is het vergadercentrum gewoon geopend.