Toekomstplannen maken tussen het groen

Opening nieuwe ultraduurzame vergaderlocatie in het buitengebied van Ulvenhout.

In november opent MMousse Future House. Een creatieve buitenlocatie midden in het groen aan de Annevillelaan in Ulvenhout. Zakelijke groepen kunnen hier terecht voor meetings en events en zich laten  inspireren door het innovatieve ontwerp: radicaal duurzaam en met een scherp oog voor design.

Vooruitstrevend design
Het Future House is ontworpen en gerealiseerd door Erica Bol, een toekomstonderzoeker met een vooruitstrevende blik en een ondernemende geest. Zij zet zich gepassioneerd in voor het creëren van een duurzame toekomst. ‘Ik noem mezelf een ‘conscious future designer’ wat voor mij betekent dat ik bewust probeer om de toekomst op een goede manier vorm te geven, ook voor de generaties na ons. Duurzaam is niet alleen groen, maar houdbaar voor de lange termijn. Daarom gaan mijn meeste projecten over het ‘voordenken’, het stimuleren van toekomstdenken om vandaag betere keuzes te maken.’

In samenwerking met MMousse, een creatief bureau met inspirerende locaties in Amsterdam, opent zij nu MMousse Future House. Op deze plek kun je tot en met 16 personen terecht, in een gezamenlijke ruimte én in een aparte break out room.

Focus en energie
Er is overal aan gedacht om nieuwe ideeën te laten stromen en helemaal gefocust met elkaar aan de slag te gaan. Door de enorme hoeveelheid licht met aan alle kanten uitzicht op groen en de comfortabele setting, lijkt het alsof je altijd buiten bent. De duurzaamheid vind je terug in de bakstenen gevel van gerecycled puinafval, vintage meubels, een warmtesysteem diep
in de grond, de bijzondere feng shui tuin, de verstopte zonnepanelen, tot in de kleinste details is het doorgevoerd. Als reminder, staat de toekomststoel van Jan Terlouw, voorloper in circulair denken, altijd aangeschoven aan tafel.
Ready, set, go voor alle organisaties die op een buitengewone plek hun toekomst nieuwe energie willen geven. Bij mooi weer zijn er in de tuin ook verschillende zitmogelijkheden om buiten te vergaderen.