Zin om te vergaderen in het buiten van Utrecht?

Wat zijn wij trots op onze uitbreiding van onze vergaderruimte. We willen nog meer kunnen bieden, naast alle ruimte en rust, die je van Boerderij de Zalm gewend bent. En dat is gelukt en dat delen we graag met jullie!

De Graanschuur is een zeer ruime plek met een landelijke stoere uitstraling. Ideaal om een anders te vergaderen. Met de openslaande deuren sta je zo buiten en snuif je de boerenlucht in je op. Een hele grote tafel biedt ruimte aan grote groepen. En er is een kleine bar voor de beloning na het werken. Aan beide zijden van de Graanschuur kun je buiten zitten. Voor de inwendige mens hebben we in een aparte aangrenzende ruimte een grote keuken. De Graanschuur is geschikt vanaf 8 personen tot maximaal 20 personen(afhankelijk van de tafelsetting).

Uiteraard kunnen we de culinaire zorg uit handen nemen. Een picknick verzorgen in het aangrenzende weiland of een heerlijk healthy ontbijt of uitgebreide lunch, een drie gangen diner, er is van alles mogelijk. Ook hebben we sinds kort een plek voor een kampvuur. Niets geeft meer verbondenheid dan samen ‘fikkie stoken’. We kunnen ook een workshops organiseren, zoals steppen, historische wandeling, gezamenlijk schilderij maken, wandelen met de bokken, wijn proeven, samen muziek maken, taarten bakken of ‘making your own tappas’?

Zoek je een inspirerende plek, waar je als management team terecht kunt voor teambuilding, kunt brainstormen of eens geheel iets anders wilt aanbieden aan je zakenpartners? Dan biedt Boerderij de Zalm vanaf nu ook teamuitjes, stilte weekenden of vergadering in boerenlandschap met overnachting. Boek op tijd, dan ben je verzekerd van een superleuke vergaderplek met overnachting. Wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar de foto’s? Stuur ons een email en we sturen je graag aanvullende informatie of een voorstel op maat.

PS. Vanaf 1 oktober is het ook mogelijk om een heus vakantiehuisje voor max. 6 pers. bij ons te huren. De knusse Kalfjesloft biedt een ruime plek, waar je heerlijk in eenvoudige luxe kunt verblijven, helemaal achteraan op ons boerenerf met een eigen terras uitkijkende over de weilanden. Het heeft tevens een grote leef-keuken met eettafel en openslaande deuren. Ook kun je op het weiland achter ouderwets ‘fikkie stoken’, oftewel lekker rondom een kampvuur in de avonden naar de sterren staren.

Heb je vragen over dit artikel?